Hunnkatter
IC (N)Tingoskattens Betty Boop NFO a 09 - Blå og hvit
Betty ble en spesiell kattunge for meg. Hun var på størrelse med guttene i kullet sitt, med store fine poter og gigantiske ører. En sånn katt kan man virkerlig ikke gi fra seg, tenkte jeg... Betty var ikke bare en kattunge jeg forelsket meg i, men en rasetypisk, nydelig avlsjente. Det var ikke i mine tanker at Betty kunne bli min avlsjente, så langt tenkte jeg rett og slett ikke. Det var mamma som til slutt sa at jeg kunne få henne som bursdagsgave om jeg ønsket å ha henne i mitt oppdrett. Betty kommer med en gang om jeg roper på henne, og er en herlig og kosete jente. Hun prater mye, og er blond og deilig.
Tusen takk for at hun fikk bli min <3
GSD IV fri gjennom foreldre
PK def testet fri
HCM testet 30. November 2015 - Normal
Betty er en nydelig skogkatt, og en flott avlsjente. Hun har en rett profil, og jeg er ganske stolt over hennes høye og runde topp. Ørene hennes er store, med bra form og plassering. Som kattunge fikk jeg ofte beskjed av dommere at hun har for store ører. Nå som hun er voksen er de perfekte til henne etter min mening. En skogkatt kan nesten ikke ha for store ører, og i tillegg har hun store fine tufser! Hun har nydelige mandelformede øyne når hun slapper av, og hennes sterke oransje øyne er vakker med hennes mørkeblå pels. Dessverre sperrer hun opp øynene på utstilling. Pelskvaliteten er fin og vannavstøtende. Det jeg liker med Betty er hennes størrelse. Hun er en veldig stor jente, med lange gode bein med gode poter og en utrolig lang kropp med god tyngde.
Oppdretter: Brita Schjervheim/
(N)Tingoskattens
Far:
SC (N)Tingoskattens Viking DVM NFO a 09 23
Mor:
(N) Tingoskattens Ulrikke NFO at 09 22
Født: 26. Februar 2012
Stamtavle
Kull: A-Kull
Utstillingsresultater:
5 x NOM, 4 x BIV
Flere bilder

 

NO*Kerrs Pink's Chianti Blend NFO ns 03 23 - Sølvtigre med hvitt
  Før kattungene ble født, bestemte jeg meg for å beholde en jente fra kullet til Chianti.  Med Chianti får jeg jobbet videre med linjene til både bestemoren hennes Betty, og hannkastraten min Vemund. I tillegg er det mange spennende og vakre katter i stamtavlen. Chianti ble den eneste jenta i kullet, men hun har alt jeg kunne håpet på, og jeg gleder meg til å se hvordan hun vil gjøre det på utstilling, og hvor vakre kattunger hun vil få.
Hun er en veldig vakker katt, og ligner på sin bestemor, Ida. Chianti har en søt og hærlig oppførsel, og er virkelig ei lita(stor) dukke. <3
GSD IV fri gjennom foreldre Kvalitetene til Chianti synes jeg er helt fantastiske. Hun har store kraftige labbene, en stor kropp, sterk hake og en høy og rund topp. I tillegg har hun rett profil og sidelinjer, store ører med tufser, bra plassering og god base, og fantastisk sølv. Looken hennes er vakker og søt, med lange øyenvipper som kanskje skjuler hennes egentlige look litt. Pelskvaliteten er jeg spent på å se hvordan blir, da hun har en mor med fantastisk pelskvalitet og en far med litt myk pels.
Oppdretter: Kathrine Schjervheim/
NO*Kerrs Pink's
Far:
CH (N)Tingoskattens Rikki Prikk NFO ns 02 21 64
Mor:
NO*Kerrs Pink's Arya Asalia NFO n 09 23
Født: 01.10.2016
Stamtavle
Kull:
Utstillingsresultater:
Flere bilder