Kastrater

(N)Tingoskattens Evita NFO g 22 - Blåskildpadde tabby
Evita er min aller første katt. Jeg var 10 år når jeg så henne komme til verden, og forelsket meg med en gang. Fødselen hennes var tung, og jeg var livredd for at hun ikke skulle klare seg. Et bånd ble knyttet mellom oss helt fra første minutt.
Moren min sa vi ikke kunne beholde henne, men det gikk jeg ikke med på. Jeg jobbet ofte hos bestemoren min, og var ganske stolt når jeg hadde spart opp hele 2000 kr. Snart ville jeg ha råd til Evita, tenkte jeg. Heldigvis endte det med at jeg både fikk beholde pengene, og Evita.
Evita har sin egen personlighet. Hun er en sær katt, men er virkelig go'jenta mi. Hun blir fornærmet om hun ikke får sove i senga mi hver eneste natt, og kommer alltid når jeg roper på henne. Hun vet virkelig at hun er min jente. 
GSD IV testet fri
PK def testet fri
Evita har store fine ører med perfekt plassering, men mangler tufser. Sidelinjene hennes er rette og fine, og haken hennes er fantastisk. Hun har rett profil og en fin topp, men kunne vært litt høyere og rundere på toppen. Looken hennes er skarp og fin med riktig form, med en nydelig grønn farge. Pelskvaliteten hennes er perfekt, og hun er nesten alltid i full kondisjon. Jeg er utrolig stolt over denne jenta, og hun er en flott skogkatt selv om det kun var kjærlighet som var grunnen til at hun ble min <3
Født: 04. August 2006
Far:
DK*Starkad's Tutankhamon NFO a 09 22
Mor:
S* Ulabrands Ullis NFO g

Stamtavle
Kull: Tingoskattens P-kull og W-kull
Utstillingsresultater:
1 x BIV, 3 x Ex1, 1 x Ex2, BIS Kull.
Flere bilder

 

 

IP GIC (N)Skaujenta's Vemund DVM NFO ds 11 - Rødsølv shaded
Når Vemund ble født forsto vi ingenting. Oppdretteren hans, Julie Aastorp sendte oss bilder av en hvit kattunge? Det var ikke mulig å få hvite kattuner i den kombinasjonen. Her forsto vi ingenting, men vi forsto at Vemund var spesiell. Etterhvert som ukene gikk begynte vi å skimte et svakt skjær av rød eller krem farge på ryggen hans. Dette var vårt første møte med en shaded skogkatt.
Mamma var ganske fasinert over denne fargen, og spurte meg en dag om jeg hadde lyst på en katt. Evita var min eneste katt på denne tiden, men nå tilbøy mamma meg en kattunge som faktisk skulle bli min! Jeg var 14 år, og sa selvfølgelig ikke nei til et slikt tilbud. Avelsrettighetene er mamma sine, men Vemund er min lille gutt. De første dagene når han flyttet hjem til oss bodde han nærmest på fanget mitt. De andre kattene i huset var såå skumle og farlige, så han ville kun være hos meg. Nå er han verdens snilleste og søteste gutt, men er en forsiktig katt. Han elsker å leke med de andre kattene, men er litt skeptisk til andre mennesker enn meg. Han er absolutt min baby <3
Tusen takk for denne nydelig gutten, Julie og mamma <3
GSD IV fri gjennom foreldre
PK def testet fri
Vemund får ganske mye oppmerksomhet på utstilling, pga hans unike farge. Min vurdering om han er at han er medium pluss i størrelse, men er en kraftig gutt. Han har store ører med bra plassering, og en fin look. Sidelinjene hans er rette og fine, og haken hans er sterk. Han har en rett profil med en rund og fin topp, og har grei pelskvalitet, men kunne hatt mer dekkpels.
Født: 30. April 2010
Far:
DK*Toonscat's Zion NFO es 03 23
Mor:
S*Aromas Edamer NFO fs 09 22

Stamtavle
Kull: (N)Tingoskattens A2-kull, D2-kull, E2-kull og S2-Kull, (N)Skaujenta's E2-kull, (N)Vargskogens Panthera-kull, (N)Satyr's 67-kull, SE*Dear John's The hunger games litter, Av Isblomst (N), S*Djupbäcken's Saturnus månar- kull.

Utstillingsresultater:
12 x NOM, 10 x BIV, 14 x Ex1

Titler: 
International Premier, Grand International Champion, Distinguished Variety Merit

Flere bilder

Oversikt over avkom